Sighisoara


Servicii


Tur virtual


Camere


Galerie foto


Tarife


Art Style


Contact
 
   
   
Rezervari
Nume :  
Telefon :  
E-mail :  
Camera :
Din (zz/ll/aaaa) :
Pana in (zz/ll/aaaa) :
:  
Cauta
Curs Valutar 20 Dec. 2016
EURO 4.5975 LEI USD 3.8945 LEI
Casa Baroca
Rent a Car Sighisoara
Sighisoara Turism
Restaurant Concordia

cazare
Romania - pensiuni, hoteluri
Cazare Sighisoara

Pagina nu a fost gasita!

Pagina nu a fost găsită !

Momentan nu vă putem afisa această pagină din motive tehnice sau din cauză că aceasta nu există pe server.
Vă mulțumim pentru întelegere!


Navigare înapoi la prima pagină

    Artstyle Sighisoara


       Infiintata in 2005, ARTSTYLE are ca obiectiv principal promovarea obiectelor de arta traditionala, produsele cooperatiei mestesugaresti si ale mesterilor artizani din toate zonele etnografice, numarand in prezent peste 100 de furnizori din intreaga tara.

       Provenind dintr-o familie cu traditii populare , ne-am propus sa prezentam si sa promovam valorile populare traditionale, precum si o categorie de produse realizate din materiale naturale. Broderii, casete din lemn, ceramica, jucarii din lemn, produse din rachite si rogojina sunt numai câteva dintre produsele prezentate pe site. Oferta noastra contine mai ales produse si creatii ce provin din zone traditionale ale mestesugarilor din Transilvania si Romania.
       Va putem oferi spre vanzare produse artizanale, din diverse perioade istorice, lucrate manual, icoane, gablonturi, vase decorative, obiecte personalizate, pentru diverse evenimente, trofee, toate produsele sunt unicate, lucrate si pictate manual si au valoare de obiecte de arta.

       Incearcam sa readucem in actualitate prin intermediul pieselor de arta obiceiurile si traditiile, aflate astazi in pragul uitarii. Pentru ca aceasta cunoastere a trecutului nostru sa fie autentica va oferim obiecte de artizanat lucrate de unii din cei mai cunoscuti mesteri populari din tara noastra, pastratori ai traditiei romanesti milenare.
       Printre produsele traditionale romanesti pe care acest magazin vi le propune, regasiti: ceramica traditionala, goblenuri, icoane religioase ortodoxe si bizantine, instrumente muzicale, masti populare, muzica populara, oua incondeiate, costume populare, jucarii din lemn, martisoare, cosuri cadou pentru sarbatorile de Paste si Craciun, carti despre traditii, obiceiuri, superstitii si credinte populare, albume foto si CD-ROM-uri cu imagini din Romania de ieri si de azi, obiecte populare vechi, obiecte din lemn sculptat, cadouri pentru cei dragi, cadouri pentru firme, angajati si parteneri de afaceri.
Copyright © 2009 Casa Baroca. Toate drepturile rezervate. www.anpc.gov.ro StaHo Design